Formandens brev, okt. 2020

Olufsvej, 30. oktober 2020

Kære alle

Det er ikke meget vi har set til hinanden, siden vores ubudne gæst kom til landet/verden og lukkede alt ned i marts inklusiv vores Generalforsamling. 

Der var heldigvis ikke nogen alvorlige punkter på dagsordenen.

Michael Reiler er flyttet og har overladt julelys opgaven til Klaus (O8). Andre praktiske opgaver har Jesper, Christoffer og Alistair stået for og tak for det.

Bestyrelsen har alle ønsket genvalg.

Omkring Michaels plads i bestyrelsen har vi spurgt Rasmus (O41) om han havde lyst til at træde ind, hvilket han har sagt ja til. Håber at I er ok med det.

Vi har besluttet at 2020 er kontingentfri. De, som allerede har indbetalt, vil få det registreret som betalt for 2021. Man kan også bede om at få beløbet refunderet.

Der har været en del ind- og udflytninger i løbet af året. Hvis du er en af de nye, så send venligst din mailadresse til mig på caviarcopenhagen@mail.dk. Det gælder også, hvis nogen har skiftet mailadresse.

Til jeres orientering har Elisabeth (O46) overtaget vores gamle historiske arkiv og samtidig også vores hjemmeside, som hun går i gang med at opdatere. Hvis man er interesseret i det gamle arkiv, er man velkommen til at kigge forbi.

Omkring julelys og tænding som er 1 advent dvs. den 29. november, vi arbejder på at finde en løsning/mulighed for at afholde arrangementet som vi plejer, selvfølgelig ud fra de restriktioner der gælder til den tid.

Vi vender tilbage når vi ved mere.

Metrogruppen Kjeld og Steen arbejder stadig med de støjproblemer vi er plaget af. Kort fortalt så har Metroselskabet lukket for klager og overgivet dem til Ekspropriationskommissionen. Det er et kæmpe arbejde, hvor Kjeld er tovholder og gør et fantastisk arbejde. Der er i den forbindelse lavet en FB-gruppe der hedder NEJ TIL METROSTØJ. Gå meget gerne ind og like og tilmeld – det er ganske ufarligt.

Jeg håber, alle har det godt, er raske og ved godt humør. Det er jo den hyggelige tid vi går i møde, men også den lidt mørke, men lige om lidt er det jul, så kommer nytår og før vi ved, er det forår.

Så med højt humør, sammenhold med behørig afstand, skal vi nok komme igennem det hele og hvem ved, det kunne jo være der var en forårsvejfest lige rundt om hjørnet.

De bedste hilsner

Formanden og bestyrelsen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *