Affald

For tiden er der tømmedag hver torsdag. Det betyder, at du kan sætte dit husholdningsaffald ud i sæk eller container onsdag aften. Kragerne hakker hul på sækkene, så jo længere tid affaldet står ude, jo mere svineri får vi i gaden. Affaldscontainere skal tages ind igen torsdag efter tømning. Renovationsarbejderne må højst løfte 8 kg. Vejer din sæk mere end det, lader de den stå. Du kan eventuelt fordele affaldet i flere sække, hvis du har nogle.

Se også vores Kalender for storskralds- og haveaffaldsdage, eller gå til kommunens side – Nem Affaldsservice.

Gadens to pap-containere er ofte overfyldte. Vi ved godt, at det delvis skyldes de mange gående og cyklende fra posthuset, men der er åbenbart ikke noget at gøre ved det. Vi må selv være superdisciplinerede mht. at folde og bukke pap, så at det ikke flyver ud i hele gaden. Og husk nu: Der må kun lægges pap i pap-containerne, ikke flamingo eller plastic. Og der må kun lægges papir i papir-containerne, ikke pap eller noget som helst andet. Få mere at vide om affald på kommunens hjemmeside. 

Haveaffald skal lægges frem i bundter eller i komposterbare poser. Du kan købe poserne hos Meny på Øster Fælled Torv og i Øbro Trælast i Randersgade – og mange andre steder.

Nærmeste genbrugsplads er på Borgervænget. Se her for åbningstider.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *