Formandens Nyhedsbrev, April 2021

Nyhedsbrev fra formanden 23. marts 2021

Breaking news: VORES GENERALFORSAMLING FLYTTES TIL AUGUST/SEPTEMBER. 

Kære alle,

Det er jo ikke fordi der sker så meget på vores lille vej og så alligevel. For at tage det sjove og dejlige først, så er det jo en fornøjelse at se, vejens børn igen bruger legearealet. Dejligt at der igen er liv og glade dage.

Der mindre sjove er, at legearealet også bliver brugt til håndværkerparkering, vi er efter dem og vi synes, de er ok til bare at læsse af, og så flytter de bilen.

Der er gang i Kurts hus som Estelle har overtaget. Det er en større omgang der skal laves, så hav lidt tålmodighed.

Karin og Anders er flyttet til Lyngby og de nye ejere far, mor og barn er flyttet ind og skal hen over året have lavet noget på og i huset.

Hanne Sommermark er også flyttet og hendes søn Espen med frue og to dejlige børn er flyttet ind, det er dog et stykke tid siden – så det er bare en service meddelelse.

Så til det lidt mere alvorlige, som ikke er så alvorligt, men vores papir og papcontainer bliver fyldt, inden vi nærmest når at blinke med øjnene. Jeg har talt med kommunen om at få dem tømt noget oftere, og de har lovet at komme tilbage med en løsning. Vi er også i dialog med dem omkring den kommende affaldssortering og også her arbejder vi på en løsning.

Der er aftalt en oprydning/rengørings dag den 8. maj. Der kommer skrivelse rundt. 

Vores julelys er taget ned og der skal lyde en stor TAK til Klaus for det store arbejde. Jeg tror vist også, Jesper var lidt indover. 

SIDSTE NYT OM METRO STØJ

Kjeld har lavet er kæmpe arbejde med at få etableret et dialogforum med Metroselskabet og os, dvs Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg og vi har haft det første virtuelle møde med dem, hvor bl.a. spørgsmål omkring deres fremadrettet vedligeholdelsesplan så ud, spørgsmål omkring hvorfor er der nogle toge der larmer og andre der ikke gør. Vi kommer tilbage med mere, når vi har fået svar. Sidst men ikke mindst – klag nu hvis I hører toget, ellers kommer vi ikke i mål med en løsning. 

SOMMERFEST

Med hensyn til vores stærkt savnede sommerfest, håber vi på at kunne afholde den i år – måske i forbindelse vores GF til aug/sep. Vi får se.

Bestyrelsen er intakt og består af: Inger, Birgit, Annette, Elisabeth, Tuva, Rasmus som Michaels afløser, Steen.

Til slut vil jeg bare sige Keep up the good spirit og vi ved jo alle, at lige om lidt er det dejligt varmt og solen skinner, og vi må kramme og knuse igen❤️

Men indtil da – STAY SAFE👍

De allerbedste forårs hilsner, Formanden & Bestyrelsen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *